FAQ

ÎNTREBĂRI FRECVENTE ȘI RĂSPUNSURI

1. Atunci cand se face o rezervare online, se percep costuri suplimentare?

Nu, nu vom solicita nicio taxa in momentul unei rezervari online. Veti plati doar in momentul ridicarii masinii.

2. De unde pot prelua mașina?

Puteți prelua masina de oriunde. Vă putem aduce masina in locatia dumneavoastra, la un hotel, la aeroport; doar scrie-ti-ne în cazul în care aveți nevoie de masina si o vom livra in cel mai scurt timp in locul dorit.

3. De ce percepeti o taxă pentru livrarea si preluarea masinilor în alte orașe, in afara de Sighisoara sau Targu Mures?

Suntem prezenti in Targu-Mures si Sighisoara si momentan nu avem birouri in alte orase, asadar trebuie sa aducem masina pana la cea mai apropiata locatie a noastra, lucru care va insemna o taxa de inchiriere mai mare.

4. Pot inchiria o masina de la Rent a Car Sighisoara daca nu am o rezervare?

Daca nu aveti o rezervare online, puteti inchiria un autovehicul doar daca veniti la biroul nostru, sau daca ne apelati telefonic. Adresa noastra este Str. 1 Decembrie 1918, nr.15, Sighisoara, Mures.

5. Exista o limita de kilometrii parcursi?

Nu, tarifele noastre includ kilometrii nelimitati.

6. Masinile inchiriate au logo-ul firmei?

Nu, masinile noastre nu sunt inscriptionate cu logo-ul firmei.

8. Care este taxa pentru sofer suplimentar?

Pentru fiecare conducator auto suplimentar exista o taxa de 5 euro / zi.

9. Putem închiria un GPS impreuna cu masina?

Da. Taxa pentru un dispozitiv GPS este de 5 euro / zi.

10. Se poate închiria un scaun pentru copii? Cât de mult va costa

Scaunul pentru copii este gratuit. Tot ce trebuie să faceti este să ne spuneți în rezervarea dvs. ca aveti nevoie de un scaun pentru copii și vârsta copilului.

Ce vă oferim?

Închirieri Auto Sighișoara vă pune la dispoziție o gamă variată de autoturisme de închiriat, în Sighișoara dar și in localitățile din apropiere, pentru toate nevoile dumneavoastră de călătorie și transport.

Contactați-ne telefonic sau printr-un mesaj online, sau verificați ghidul nostru de închirieri pentru a afla termenii și condițiile și procedura de închiriere auto.

DE CE SĂ NE ALEGI PE NOI?

Servicii Premium

Vă punem la dispoziție o gamă variată de autoturisme de închiriat și toate serviciile adiacente, totul pentru cea mai bună experiență cu mașina de închiriat.

Scaune copii/Înălțătoare auto

Pentru siguranța și confortul copiilor Dvs., vă oferim scaune și înălțătoare auto pentru toate categoriile de vârste în limita stocului disponibil.

Autovehicule de calitate

Toate mașinile noastre se încadrează în gama nouă de autovehicule, beneficiind de un confort sporit în timpul condusului și siguranța în trafic.

Transmisie MT/AT

În funcție de preferințele Dvs., vă oferim la alegere, incluse în portofoliul nostru auto, atât mașini cu transmisie manuală cât și mașini cu transmisie automată.

GPS auto la cerere!

Oferim clienților noștrii, la cerere, sistem de navigație GPS cu harta completă a României în limita stocului disponibil. Puteți alege această opțiune în momentul închirierii.

Suport telefonic 24/24

Contactați-ne oricând telefonic sau printr-un mesaj online, sau verificați ghidul nostru de închirieri pentru a afla termenii și condițiile și procedura de închiriere auto.

AI ÎNTREBĂRI? CONTACTEAZĂ-NE ACUM
Feedback
004 0744 759 433